Woning verduurzamen

Verbeter de energieprestatie van je woning

Persoonlijke energieadvies

Je woning verduurzamen loont! Niet alleen voor de generaties na ons, maar ook voor je eigen portemonnee. Je bespaart als snel honderden euro’s per jaar op je energierekening. Daarnaast zijn er hypotheekverstrekkers die korting geven op de hypotheekrente als je duurzaam gaat verbouwen. Wil je aan de slag met het verduurzamen van je huis, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? De onafhankelijke duurzaamheidsadviseurs van Sustomus helpen je graag. We gebruiken het energielabel als nulmeting. We zijn een gecertificeerd EP adviseur voor woningen en hanteren de actuele NTA 8800 rekenmethode. Je krijgt inzicht in het huidige energieverbruik van de woning en heldere, praktische tips om te besparen.

Liever even bellen?

Heb je een vraag en wil je liever dat wij je terug bellen? Laat dan even je naam, email en telefoonnummer achter. Wij proberen om je binnen 24 uur terug te bellen!

 
  Lager energieverbruik en lage woonlasten

  Ons duurzaamheidsadvies is altijd maatwerk. Afgestemd op de mogelijkheden van de woning, maar ook op jouw persoonlijke wensen, duurzame ambities en financiële mogelijkheden. We bieden verschillende adviesvormen, variërend van een praktische quick guide met besparingsmogelijkheden tot een compleet duurzaamheidsrapport.

  Welke keuze je ook maakt, ons doel blijft hetzelfde: zorgen voor een lager energieverbruik én lagere woonlasten.

  Je woning verduurzamen?

  Op basis van ons duurzaamheidsadvies kun je zelf aan de slag met het verduurzamen van je woning. Liever hulp van een onafhankelijk duurzaamheidsexpert? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. We werken samen met vaste partners voor onder andere de levering en/of installatie van zonnepanelen, duurzame installatie en gevelisolatie. Je profiteert van snelle levertijden en aantrekkelijke prijzen.

  Ben je op zoek naar een onafhankelijke duurzaamheidsadviseur voor het verduurzamen van je woning? Maak een vrijblijvende afspraak.