Verduurzaming vastgoed

Verbeter de energieprestatie van je bedrijfspand of kantoorgebouw

Maatwerk duurzaamheidsadvies voor bedrijven

Is jouw pand nog toekomstbestendig? Duurzaam vastgoed is de norm. De wet- en regelgeving op dit gebied wordt steeds strenger. Zo geldt er vanaf 1 januari 2023 voor kantoren groter dan 100m2 een verplicht energielabel C. Verduurzamen is een enorme opgave en zeker niet altijd eenvoudig. Want waar moet je als bedrijf of vastgoedbeheerder beginnen met verduurzamen?

De duurzaamheidadviseurs van Sustomus helpen je graag op weg met een helder maatwerk advies. We werken onder andere voor bedrijven, overheden, gemeenten, corporaties, makelaars en vastgoedbeheerders. We bedenken praktische oplossingen die echt werken én zichzelf snel terugverdienen.

Liever even bellen?

Heb je een vraag en wil je liever dat wij je terug bellen? Laat dan even je naam, email en telefoonnummer achter. Wij proberen om je binnen 24 uur terug te bellen!

 
    Energiebesparing kantoren en bedrijfspanden

    Het huidige energielabel en de bijbehorende documentatie gebruiken we als nulmeting. Heb je nog geen energielabel? Dan regelen wij dit voor je. We zijn een gecertificeerd EP adviseur voor utiliteitsgebouwen volgens NTA 8800. Je krijgt inzicht in het energieverbruik en we geven praktische adviezen hoe je energie kunt besparen. In ons duurzaamheidsadvies houden we uiteraard ook rekening met gebruikerswensen, (brand)veiligheid, een gezond en comfortabel binnenklimaat en een snelle terugverdientijd.

    Hulp bij uitvoering verduurzamen vastgoed

    We bieden verschillende adviesvormen, variërend van een praktische quick guide met besparingsmogelijkheden tot een uitgebreide duurzaamheidsrapportage met routekaart. Daarnaast hebben we ook veel ervaring met het begeleiden van de implementatie van de duurzaamheidsmaatregelen. Desgewenst nemen we al het regelwerk uit handen om je bedrijfspand of kantoorgebouw te verduurzamen. We werken met vaste partners voor onder andere duurzame installaties, zonnepanelen en geveltechniek. Je profiteert van snelle levertijden en aantrekkelijke prijzen.

    Ben je op zoek naar een onafhankelijke duurzaamheidsadviseur voor de verduurzaming van jouw vastgoed? Maak een vrijblijvende afspraak.