Over Sustomus

Voor duurzame oplossingen die écht werken

Voor duurzame oplossingen die écht werken

Sustomus is in 2018 opgericht door Fouad Tawfik. Tijdens zijn opleiding Business Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen werd hij gevraagd om mee te helpen met de transformatie van de voormalige huishoudschool (1954) in Ulft tot een multifunctioneel gebouw met kantoren, een hotel, galerie en woonhuis. Zijn belangrijkste taak was het gasloos maken van het oude pand. Zijn volhardende en soms wat eigenwijze aanpak blijkt zeer succesvol. Hij realiseerde een aanzienlijke besparing en een snelle ROI voor het pand met een oppervlakte van maar liefst 1.600m2.

#durftevragen

Fouad is het type van ‘5 x waarom’. Dat begon al op de basisschool. Leraren werden soms gek van al zijn vragen, maar de wetenschap bewijst: (door)vragen maakt je slimmer. Het helpt je om het ware probleem te achterhalen én te elimineren. En dat is precies waar Sustomus voor staat: duurzame oplossingen en processen die écht werken. Onze aanpak gaat soms tegen de stroom in. Bewust op zoek naar de dialoog, omdat we niet zomaar ergens achteraan lopen. Onbevangen en met gezond verstand werken we aan waardevolle en toekomstbestendige oplossingen voor ingewikkelde duurzaamheidsvraagstukken binnen vastgoed.

Volhoudbaar

Sustomus staat voor volhoudbaar (sustainable) huis (domus). We focussen ons op de kernoorzaak van het probleem: ongelimiteerd consumeren en daarmee de uitputting van grondstoffen en energie. Hoe lang houden we dit nog vol? We willen toegevoegde waarde creëren zonder consumeren en daarbij de kosten verlagen.

Controleer jouw energielabel vandaag nog!

Ben jij benieuwd naar het energielabel van jouw woning of utiliteitsgebouw? We hebben een eenvoudige manier hoe je dat kunt controleren. Het enige wat je moet doen, is de postcode en het huisnummer van jouw woning of utiliteitsgebouw in te vullen.
Controleren

Kom werken bij Sustomus

Sustomus is een modern, ambitieus en snelgroeiend bedrijf. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, maar als je liever vanuit je slaapkamer, keuken of je favoriete koffietentje werkt, vinden we dat ook geen probleem. Je krijgt bij ons alle faciliteiten om te werken waar je wilt en hoe je wilt. Als het eindresultaat er maar naar is, want wat wij onze klanten beloven, dat maken we samen waar!

Naar onze vacatures